Nieuws

Inter komt met update: deze blessure liep De Vrij op bij het Nederlands elftal

Inter komt met update: deze blessure liep De Vrij op bij het Nederlands elftal

25 maart - 12:34

Zoals bekend heeft Stefan de Vrij een blessure opgelopen bij het Nederlands elftal. De verdediger moest het trainingskamp verlaten en keerde terug naar Internazionale. Welke blessure heeft de stopper opgelopen en hoe is het daarmee gesteld? VoetbalNieuws.nl geeft meer informatie.

Ronald Koeman heeft deze interlandperiode te kampen met de nodige blessures. Voor tijdens en na de bekendmaking van de definitieve selectie van Oranje vielen namen als Frenkie de Jong, Micky van de Ven, Sven Botman en Brian Brobbey al af. Tijdens het trainingskamp kwamen daar Quilindschy Hartman en De Vrij bij. Laatstgenoemde verdediger keerde terug naar Internazionale.

Welke blessure heeft De Vrij opgelopen bij Oranje?

Internazionale heeft via de officiële kanalen laten weten dat De Vrij een blessure heeft aan de adductor longus aan de binnenkant van zijn rechterdij. Dat is een spier die gebruikt wordt bij het naar buiten bewegen van het been. De belasting is onderzocht door de Italianen, maar een oordeel over de ernst is nog niet geveld. ‘Over enkele dagen wordt er opnieuw geëvalueerd’, valt er te lezen.  

Naast De Vrij is ook Yann Sommer geblesseerd bij de Italianen. De verstuiking van de rechterenkel van de Zwitserse doelman wordt door Inter 'dag na dag onderzocht.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!