Nieuws

Blessuregolf bij Jong Oranje: deze twee aanvallers missen EK-kwalificatieduel

Blessuregolf bij Jong Oranje: deze twee aanvallers missen EK-kwalificatieduel

23 maart - 16:37

Jong Oranje moet het tijdens de EK-kwalificatiereeks voorlopig stellen zonder enkele doelpuntenmakers. Zaterdagavond kwam namelijk het nieuws naar buiten dat twee aanvaller zijn afgehaakt voor het duel met Moldavië. VoetbalNieuws neemt de blessuregevallen met je door!

Maandagavond staat om 19.30 uur een uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Moldavië op het programma. Afgelopen donderdag moest Jong Oranje nog met 1-2 de meerdere erkennen in Noorwegen, dat tijdens een oefeninterland met 1-2 te sterk was. Nu wacht de hervatting van de kwalificatie voor het EK onder 21 in Slowakije. Na zes wedstrijd gaat Jong Oranje met achttien punten aan kop in Groep C.

Afwezigen bij Jong Oranje

Zaterdagmiddag bracht OnsOranje naar buiten dat Emmanuel Emegha en Sontje Hansen niet met Nederland af zullen reizen naar Moldavië. Het aanvallende tweetal is namelijk niet fit genoeg om in actie te komen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!