Nieuws

Sky Sports: Manchester United maakt samen met Ten Hag plannen voor volgend seizoen

Sky Sports: Manchester United maakt samen met Ten Hag plannen voor volgend seizoen

22 maart - 20:10 Laatste update: 20:13

Het heeft er alle schijn van dat Erik ten Hag ook volgend seizoen aan het roer staat bij Manchester United, zo blijkt uit berichtgeving van Sky Sports vrijdagavond. Volgens het Engelse media is de toekomst van Ten Hag verzekerd.

Volgens Sky Sports heeft Manchester United geen beslissing gemaakt over een eventuele trainerswissel. De club zou samen met Ten Hag bezig zijn met de plannen voor volgend seizoen. Onlangs kwam nog het nieuws nog naar buiten dat United zou rondkijken naar een opvolger van Ten Hag. Zo zouden Roberto De Zerbi (Brighton), Thomas Frank (Brentford) en de Engelse bondscoach Gareth Southgate gelden als kandidaten voor het trainerschap van United.

Sinds de overname van Sir Jim Ratcliffe gaan er veel verschillende geluiden over de toekomst van Ten Hag in Manchester. De Nederlandse oefenmeester heeft nog een contract tot medio 2025 bij The Red Devils. In 2022 verwelkomde de club in Ten Hag een nieuwe trainer en stond al 102 wedstrijden aan het roer van United, dat 61 overwinningen wist te boeken. Vorig seizoen veroverde United nog de League Cup en staat dit seizoen in de kwartfinales van de FA Cup. Echter werd het wel al in de groepsfase van de Champions League uitgeschakeld in Europa. In de Premier League staat United na 28 wedstrijden met 47 punten op plek zes.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!