Nieuws

Deze speler van PEC Zwolle mist de rest van het seizoen door een blessure

Deze speler van PEC Zwolle mist de rest van het seizoen door een blessure

9 februari - 14:12 Laatste update: 14:42

PEC Zwolle zal het de rest van het seizoen moeten stellen zonder aanvaller Ferdy Druijf. De Zwollenaren maakten via de officiële clubkanalen bekend dat de spits dit seizoen niet meer in actie zal komen door een knieblessure.

Druijf kwam afgelopen zomer voor een seizoen op huurbasis over van Rapid Wien. Dat betekent dat de spits zijn laatste wedstrijd in het tenue van PEC Zwolle inmiddels heeft gespeeld. De Nederlander kwam vijftien keer in actie voor de Zwollenaren, waarvan vier als invaller. Hierin was hij vijf keer trefzeker en gaf hij twee assists. Druijf ontbrak al in de laatste drie wedstrijden, nadat hij de wedstrijd tegen sc Heerenveen vroegtijdig moest staken.

Druijf speelde zijn beste wedstrijd voor PEC op bezoek bij FC Volendam. Hij kwam toen in minuut 58 in het veld, waarna hij een hattrick scoorde. Zijn overige doelpunten maakte de rechtspoot tegen FC Twente en FC Utrecht. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!