Transfernieuws

Waarom de aanstaande transfer van Bedia naar Union Berlin goed nieuws is voor PSV

Waarom de aanstaande transfer van Bedia naar Union Berlin goed nieuws is voor PSV

18 januari - 17:00

Union Berlin heeft razendsnel geanticipeerd op het vertrek van Sheraldo Becker. Volgens Fabrizio Romano komt Chris Bedia over van Servette. Voor PSV zou dit nieuws wel eens heel positief kunnen zijn.

Becker, die over een aflopend contract beschikte bij Union, verkaste vrij recent nog naar Real Sociedad. Die transfer maakt dat de club uit Berlijn heeft moeten anticiperen en dat gaan ze ook razendsnel doen. Volgens Romano komt Bedia voor twee miljoen euro over van Sevette.

Het door Union aantrekken van de ene linksbuiten heeft mogelijk gevolgen voor een ander target: Yorbe Vertessen. De Belg van PSV staat al enige tijd in de belangstelling van de club uit de Bundesliga en heeft zelf al vaak genoeg uitgesproken dat hij openstaat voor een transfer, maar de komst van de Ivoriaan zit hem waarschijnlijk in de weg. 

Voor PSV is de gang van zaken in Berlijn goed nieuws. De Eindhovenaren willen Vertessen niet kwijt en ook de ruim vijf miljoen euro die Union voor de aanvaller in petto heeft is niet genoeg om hem los te weken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!