Nieuws

Waar wordt het topduel tussen Manchester United en Tottenham Hotspur uitgezonden?

Waar wordt het topduel tussen Manchester United en Tottenham Hotspur uitgezonden?

14 januari - 07:35 Laatste update: 07:17

Na al het bekervoetbal is het ook weer tijd voor de Premier League in Engeland. Voor Manchester United staat er meteen een topwedstrijd op het programma. Tottenham Hotspur reist namelijk af richting Old Trafford. Waar en hoe laat wordt het duel uitgezonden? VoetbalNieuws dient als je agenda.

Het nieuwe jaar trapte voor Ten Hag en Manchester United af met een FA Cup wedstrijd op bezoek bij Wigan Athletic. Diogo Dalot tekende voor de 0-1, maar in de eerste helft hadden The Red Devils veel vaker moeten scoren. Daarmee begon Manchester United het nieuwe kalenderjaar goed. 2023 sloten Ten Hag en zijn manschappen juist heel matig af. In de laatste vier wedstrijden in de Premier League werd slechts één keer gewonnen door een geweldige comeback tegen Aston Villa.

Angelos Postecoglou heeft het juist dit seizoen ontzettend goed voor elkaar met zijn ploeg. De Spurs staan vijfde in de competitie op slechts zes punten achterstand van koploper Liverpool. Op oudjaarsdag werd Bournemouth met 3-1 verslagen in de Premier League, waarna Spurs het voetbaljaar 2024 opende met een FA Cup wedstrijd tegen Burnley. Aan de hand van een geweldig schot van Pedro Porro werd met 1-0 gewonnen. Met een overwinning kan Spurs in het spoor blijven van de andere ploegen, mocht United een goed resultaat boeken, dan kan Erik ten Hag voorzichtig weer omhoog kijken.

Waar en hoe laat wordt Manchester United - Tottenham Hotspur uitgezonden?

Op zondag 14 januari neemt Manchester United het dus in eigen huis op tegen Angelos Postecoglou en zijn manschappen. Het is de eerste wedstrijd van beide ploegen in de Premier League in 2024. Het duel begint om 17.30 uur en is in zijn geheel live te zien op Viaplay.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!