Transfernieuws

Bakayoko twijfelt aan snelle exit: 'Waarom zou ik hier niet langer kunnen spelen?'

Bakayoko twijfelt aan snelle exit: 'Waarom zou ik hier niet langer kunnen spelen?'

15-12-2023 08:36

Johan Bakayoko sluit niet uit dat hij wat langer dan gedacht bij PSV speelt, zo vertelt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad. De rechtsbuiten is zeer tevreden onder Peter Bosz en rept zelfs van 'zijn droomclub'.

Het gaat snel met de ontwikkeling van Bakayoko, die afgelopen zomer nog op de rand stond van een transfer bij PSV. De Belgisch international staat op de radar van clubs uit de Premier League en Ligue 1, maar heeft maar één doel. 

"Ik wil kampioen worden met PSV. Dat is mijn droom en waar ik in mijn plannen naar toe wil werken. Daar wijk ik niet van af. Geen millimeter", begint hij tegenover het ED. "Dit is mijn droomclub hoor, waar ik nu speel. PSV heeft het altijd in mij zien zitten, was mijn gevoel vanaf de eerste contacten met de club."

"Waarom zou ik hier niet nog langer kunnen spelen?", vervolgt Bakayoko, die blij is met hoe het gaat onder Bosz. "Misschien had de club me al willen verkopen, maar ik heb het hier heel goed. Hier en ook met deze trainer (Peter Bosz, red.) word ik een betere voetballer. Hij prikkelt ons door altijd iets te vinden wat beter kan", besluit hij.

Bakayoko verlengde onlangs zijn contract en ligt nog tot en met de zomer van 2026 vast in Eindhoven. Daardoor zit PSV in een luxepositie en kan het aan flink wat miljoenen denken voor de Belg.

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.