Feyenoord rekent af met Excelsior en houdt door hattrick Giménez zicht op PSV

25-11-2023 18:24 Laatste update: 18:24

Feyenoord heeft in een spannende wedstrijd met 2-4 afgerekend met Excelsior. Santiago Giménez liet weer eens zijn klasse zien en scoorde een hattrick.

In de eerste helft hoefde men niet lang te wachten op een doelpunt. Santiago Giménez scoorde al na zes minuten en de toon leek gezet te zijn. Feyenoord bleef op jacht gaan naar doelpunten, maar zag ineens de 1-1 om de oren vliegen. Tot de rust bleef de ploeg van Arne Slot de bovenliggende partij, maar doelpunten vielen niet. Zowel Quinten Timber als Giménez kregen megakansen, maar schoten over.

De tweede helft begon tam. Zowel Feyenoord als Excelsior speelden kleurloos, totdat Giménez wederom scoorde. De Mexicaan tekende voor zijn tweede van dichtbij. Slechts enkele minuten later scoorde Timber de derde waardoor de wedstrijd beslist leek. Lazaros Lamprou dacht daar anders. De Excelsior-aanvaller liet het stadion juichen door de 2-3 te maken. Even ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker, maar daar was hij weer. Giménez scoorde zijn derde en tekende voor de 2-4.