Nieuws

Willem II verlengt alsnog met boegbeeld: 'Wil de 250 wedstrijden aantikken'

Willem II verlengt alsnog met boegbeeld: 'Wil de 250 wedstrijden aantikken'

08-06-2022 16:38

Freek Heerkens speelt ook volgend seizoen voor Willem II. De 32-jarige verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2023. Het boegbeeld gaat alweer zijn tiende seizoen tegemoet in Tilburgse dienst.

Eerder dit seizoen werd het contract van Heerkens nog formeel opgezegd en leek er een einde te komen aan negen jaar trouwe dienst. Uiteindelijk zijn beide partijen alsnog tot een nieuwe verbintenis gekomen. "Er liggen nog voldoende uitdagingen om juist nu nog een jaar door te gaan. Ik voel me goed en ben er trots op dat ik nog altijd van waarde kan zijn voor het team", aldus de routinier op de officiële clubkanalen van de Tilburgers.

Heerkens heeft vertrouwen dat Willem II volgend seizoen een mooie prestatie neer kan zetten. "Ook na een sportief lastig seizoen is dat gevoel niet anders", vervolgt de 32-jarige verdediger. "We gaan dan ook keihard aan de slag om terug te keren naar de Eredivisie, want daar hoort de club thuis."

Het clubicoon behaalde vorig seizoen de magische grens van 200 officiële wedstrijden voor Willem II, een bijzondere mijlpaal voor Heerkens. "Als het aan mij ligt tik ik die 250 ook nog aan. Na al die jaren heeft Willem II een speciale plek in mijn hart gekregen. Ik ben dan ook blij om nog een seizoen onderdeel uit te maken van de hechte Willem II-familie."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!