Interview

Lang: 'Bij Ajax voelde ik die waardering zeker minder, dat is wel duidelijk'

Lang: 'Bij Ajax voelde ik die waardering zeker minder, dat is wel duidelijk'

04-10-2021 09:19

Noa Lang denkt dat de waardering die hij bij Club Brugge krijgt enorm heeft bijgedragen aan zijn oproep voor Oranje. Bondscoach Louis van Gaal riep de aanvaller voor het eerst op en dat maakt hem trots.

Lang kwam in de uitzending van Rondo op Ziggo Sport en vertelde daar wat hij voelde toen de oproep definitief binnen was. “Eindelijk…”, grijnsde hij. “Trots dat de jongensdroom is uitgekomen en dat ik mijn land mag vertegenwoordigen. Dit is een bevestiging dat ik me goed aan het ontwikkelen ben. Ik weet dat het beter moet en kan, maar het is wel een stap in de goede richting.”

Bij Club Brugge heeft Lang te maken met Philippe Clement, een trainer die hem het vertrouwen geeft. “Ik word hier gewaardeerd, de trainer geeft me vrijheid en ik ben een speler die dat nodig heeft. Daar ben ik goed mee. Bij Ajax voelde ik die waardering zeker minder, daar ben ik gewoon duidelijk in. Of ik dat gevoel bij de hoofdtrainer (Erik ten Hag, red.) had? Haha, tja..”

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!