Nieuws

Mourinho voedt geruchtenmolen met cryptisch bericht: 'Gaan nadenken over 'wat nu?'

Mourinho voedt geruchtenmolen met cryptisch bericht: 'Gaan nadenken over 'wat nu?'

28-05-2022 20:39

José Mourinho staat graag in de schijnwerpers en heeft de geruchtenmolen alvast gevoed. De Portugese trainer zei na de Conference League-winst voorlopig nog niet bij AS Roma te vertrekken, maar de succescoach doet middels een Instagram-post toch iets anders vermoeden. 

'Herinneringen blijven voor altijd en de geschiedenis kan niet gewist worden', begint de Portugees op Instagram. 'Voor mij waren dit geweldige, onvergetelijke emoties, maar nu moet ik gaan nadenken over 'wat nu?'. Voordat ik dat ga doen, moet ik iedereen een knuffel geven.'

Vooral die laatste zin doet de gemoederen hoog oplopen bij de coach die in het afgelopen decennium vijf clubs versleet. 'Op een dag zal ik Rome en AS Roma verlaten, dat zijn de wetten van het voetbal, maar meer dan één of twee cups zou ik deze club voor altijd verenigd willen zien door deze passie en liefde', sluit Mourinho af, die ook een sneer uitdeelde aan 'alle Einsteins van het voetbal' die stelden dat sommige spelers niet belangrijk waren voor de Conference League-winst van Roma.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jose Mourinho (@josemourinho)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!