Nieuws

FC Barcelona-directeur ontkent transferdoelwit 'Hebben nooit met hem gesproken'

FC Barcelona-directeur ontkent transferdoelwit 'Hebben nooit met hem gesproken'

01-05-2022 21:17

Mateu Alemany heeft alle geruchten rondom de komst van Robert Lewandowski naar het rijk der fabelen gewezen. Volgens de technisch directeur van FC Barcelona is er nog nooit onderhandeld met de Pool over een eventuele overgang naar Camp Nou.

Al maanden barst het van de geruchten rondom de toekomst van Lewandowski. Eerder brachten diverse Poolse media naar buiten dat de doelpuntenmachine akkoord zou zijn met FC Barcelona over een zomerse overgang. "Er is nooit een ontmoeting geweest met Lewandoswki's zaakwaarnemer", reageert Alemany.

"Daarnaast hou ik er niet van om te praten over het onderhandelingsproces. Het is iets privé", aldus de beleidsbepaler. Lewangoalski laat zich duidelijk niet van de wijs brengen, ondanks alle speculaties over zijn toekomst. Met Bayern München won de topschutter eenvoudig de Bundesliga en ook dit seizoen noteert hij wederom duizelingwekkende cijfers. In 32 wedstrijden in Duitsland schoot hij 34 keer met scherp.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!