Nieuws

Rodgers over 'finale' bij PSV: 'De klus voorheen ook buitenshuis geklaard'

Rodgers over 'finale' bij PSV: 'De klus voorheen ook buitenshuis geklaard'

08-04-2022 10:25 Laatste update: 10:39

Brendan Rodgers is tevreden over de manier waarop Leicester City voor de dag kwam donderdagavond tegen PSV. De manager van de Engelsen weet dat de return van het Conference League-tweeluik in Eindhoven een 'finale' zal worden.

Rodgers wist al van tevoren dat het niet makkelijk zou worden tegen de Eindhovenaren. "Zij hebben een goed team", aldus de Noord-Ier tegenover de clubkanalen van Leicester. "Ik vond het een goede wedstrijd, ondanks het gebrek aan kansen aan beide kanten. We kregen nog twee goede mogelijkheden, die we helaas niet benut hebben, maar we stonden goed en hebben de nul gehouden."

Door het gelijke spel in het King Power Stadium (0-0) ligt alles nog open tussen de twee ploegen, weet Rodgers. Naar aanleiding van de vorige rondes heeft de oud-manager van onder meer Liverpool en Celtic vertrouwen in een goede afloop. "Het wordt een finale. Tijdens de vorige rondes van deze competitie hebben we de klus ook buitenshuis geklaard, dus er staat genoeg op het spel. We weten dat we in staat zijn om in uitwedstrijden te scoren, dus dat wordt het plan."

Donderdagavond 14 april speelt PSV in eigen huis tegen Leicester. De winnaar van dat duel plaatst zich voor de halve finale van de Conference League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!