Nieuws

'Club Brugge krijgt opnieuw nul op het rekest van Groningen voor talentvolle back'

'Club Brugge krijgt opnieuw nul op het rekest van Groningen voor talentvolle back'

07-04-2022 11:45 Laatste update: 11:48

Bjorn Meijer geniet de interesse van meerdere buitenlandse clubs. FC Groningen ontving een miljoenenbod van Club Brugge, maar sloeg dat af. Inmiddels is het bod van de Belgische club verhoogd, maar wil de Groningse club een hoger bedrag zien. 

Club Brugge bood 3,5 miljoen euro voor de diensten van de negentienjarige back, maar FC Groningen hoopt op een heuse bidding war. De club uit België is teruggekeerd met een bod van 4,5 miljoen euro, meldt Voetbal International. De nummer acht van de Eredivisie heeft ook dit bod afgeslagen en denkt dat er meer kan worden gevangen. Meijer is zelf al overtuigd en wil graag naar België vertrekken.

Bij FC Groningen werd aan het begin van het seizoen niet verwacht dat Meijer zich in dit tempo zou ontwikkelen. De tiener zit nog vast aan een jeugdcontract en dat is ook terug te zien in het salaris van de verdediger. Het contract van Meijer loopt door tot medio juni, al lijkt een zomervertrek waarschijnlijker. Volgens interne bronnen hoopt technisch directeur Mark-Jan Fledderus op ongeveer zes miljoen euro voor de tiener. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!