Nieuws

Heracles met Armenteros in de basis ten onder tegen Bundesliga-middenmoter

Heracles met Armenteros in de basis ten onder tegen Bundesliga-middenmoter

25-03-2022 15:33 Laatste update: 15:51

Heracles Almelo heeft vrijdag kansloos met 2-0 verloren in een oefenwedstrijd met VfL Bochum. De Bundesliga-club was duidelijk een maatje te groot voor de ploeg van Frank Wormuth.

De Duitser stuurde in zijn vaderland een sterke opstelling binnen de lijnen. Onder meer Bilal Basacikoglu en Samuel Armenteros - die voor het eerst in de basis begon sinds zijn rentree - startten vanaf de eerste minuut. Koen Bucker, de vervanger van de geblesseerde Janis Blaswich, wist zich in de eerste helft te onderscheiden met een knappe redding op een inzet van voormalig Fortuna Sittard-spits Sebastian Polter.

Koud in het veld na de theepauze kwamen de Heraclieden op achterstand. Eduard Löwen schoot binnen namens de thuisploeg. Bucker hield de Almeloërs lange tijd op de been, maar moest uiteindelijk nog één keer capituleren, Tarsis Bonga scoorde. Navajo Bakboord was nog het dichtst bij een Heracles-treffer: hij raakte de lat. Buiten dit wapenfeit om had de Eredivisionist niets in te brengen tegen de sterk spelende Bundesliga-middenmoter.

Volgende week zaterdag staat voor Heracles een uitduel met Fortuna op het programma.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie