Nieuws

Messi en Neymar uitgefloten in Parc des Princes na blamage in Champions League

Messi en Neymar uitgefloten in Parc des Princes na blamage in Champions League

13-03-2022 13:14 Laatste update: 13:27

Paris Saint-Germain werd afgelopen week verrassend uitgeschakeld in Madrid (3-1) en droopt wéér vroegtijdig af in de Champions League. Tijdens het thuisduel met Girondins de Bordeaux toonde het publiek het ongenoegen door Lionel Messi en Neymar uit te fluiten. 

Zodra de Argentijn en Braziliaan aan de bal komen, klinkt er een striemend fluitconcert in het Parc des Princes. PSG probeert al jaren de Champions League te winnen, maar vliegt er iedere keer weer op onvoorstelbare wijze uit: in de editie van 2016-2017 won PSG bijvoorbeeld in eigen huis met 4-0 van FC Barcelona, maar gingen de Parijzenaren met 6-1 ten onder in Camp Nou. Destijds maakten Messi en Neymar deel uit van de selectie van Barcelona, maar deze keer stonden de twee sterspelers aan de verkeerde kant van de 'remontada'. 

Kylian Mbappé wordt gespaard door het thuispubliek. De Fransman scoorde beide goals voor PSG in het tweeluik met Real Madrid en lijkt onderweg naar de Spaanse hoofdstad. Diverse media melden dat de explosieve spits op het punt staat een megacontract te tekenen bij De Koninklijke. PSG speelt alleen nog om de landstitel en lijkt deze niet meer te kunnen mislopen met een voorsprong van twaalf punten op nummer twee OGC Nice. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!