Nieuws

Vitesse-trainer Letsch: 'Het is natuurlijk de zwaarste loting die mogelijk was'

Vitesse-trainer Letsch: 'Het is natuurlijk de zwaarste loting die mogelijk was'

25-02-2022 18:01

Thomas Letsch kijkt uit naar het Conference League-affiche tussen Vitesse en AS Roma. De Duitse oefenmeester spreekt echter wel van de zwaarst mogelijke loting voor de Arnhemmers.

Vitesse neemt het in de Conference League op tegen AS Roma. De Italianen kwamen vrijdagmiddag uit de koker voor de ploeg van Letsch. "Het is een mooie loting, maar natuurlijk wel de zwaarste loting die mogelijk was", zegt de Duitser voor de camera van ESPN.

"Aan het begin van dit toernooi hoorde ik veel verhalen dat er geen grote ploegen in de Conference League zouden zitten, maar we hebben Tottenham en Stade Rennais getroffen. En nu spelen we tegen AS Roma, dus ik vind het een goede competitie", vervolgt Letsch.

De trainer van Vitesse is enthousiast over de ontmoeting met José Mourinho. "Er wacht ons ook een uitdaging tegen een topcoach. Ik kijk er erg naar uit". Ondanks dat de Italianen favoriet zijn in het tweeluik, acht de Duitser zijn team niet kansloos. "We gaan voor onze kansen en geloven in meer", besluit Letsch.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!