Nieuws

'Real ziet Ancelotti niet meer zitten en strijdt met United om Pochettino'

'Real ziet Ancelotti niet meer zitten en strijdt met United om Pochettino'

22-02-2022 23:58 Laatste update: 23-02-2022 00:29

Real Madrid wil na het seizoen naar alle waarschijnlijkheid niet verder met Carlo Ancelotti. De Italiaanse oefenmeester wordt niet als een oplossing voor de lange termijn gezien, weet MARCA te melden. 

De sportkrant schrijft dat Ancelotti het seizoen mag afmaken, maar daarna kan vertrekken. Om deze reden wil de Spaanse grootmacht voor volgend seizoen alvast opzoek naar een nieuwe oefenmeester. Het gerucht gaat dat zowel Real Madrid als Tottenham Hotspur vorige zomer Pochettino probeerden vast te leggen maar hier niet in slaagden, zo stelt de krant. 

Real Madrid staat momenteel eerste in de Primera División, maar het Champions League-seizoen hangt aan een zijden draadje na de 1-0 nederlaag tegen Paris Saint Germain. 'Als Madrid de achterstand tegen PSG niet weet om te keren, kan dat het einde betekenen van Ancelotti', schrijft de krant. Ook meldt MARCA dat een eventueel vertrek van Pochettino naar Madrid ook voordelig kan zijn in het aantrekken van Kylian Mbappé, die in Parijs een goede relatie heeft met de trainer.

Manchester United is al enkele maanden bezig met de zoektocht naar een nieuwe trainer en liet eerder deze week weten met het proces gestart te zijn. Naast Ajax-trainer Erik ten Hag staat Pochettino hoog op het lijstje in Manchester. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!