Doelpunt en assist voor Mané en Ronaldo bij ruime zege Al-Nassr

02-09-2023 23:00

Cristiano Ronaldo en Sadio Mané hebben zaterdag een glansrol vertolkt voor Al-Nassr in de Saudi Pro League. Mede dankzij een doelpunt en assist van zowel Ronaldo als Mané won de club met ruime cijfers van Al-Hazem: 1-5.

Ronaldo zorgde al na vijf minuten voor de assist op de 0-1. In de tweede helft was de Portugees opnieuw aangever bij de 1-3, waarna hij zelf de 1-4 maakte met een schot in de kruising.

Ook Mané was belangrijk voor Al-Nassr. De Senegalees zag een doelpunt afgekeurd worden, maar bepaalde in de slotfase wel de eindstand op 1-5 met een schot in de verre hoek.

De sterren van Al-Nassr leidden hun ploeg zo naar een ruime overwinning. Ronaldo en Mané lijken steeds beter op elkaar ingespeeld te raken in Saudi-Arabië. Dat belooft veel goeds voor de rest van het seizoen.