Transfernieuws

'Bayern vangt bot, doelman hard onderweg naar Real Madrid voor huurdeal'

'Bayern vangt bot, doelman hard onderweg naar Real Madrid voor huurdeal'

12-08-2023 12:04 Laatste update: 13:52

Kepa Arrizabalaga lijkt de tijdelijke vervanger van Thibaut Courtois te worden bij Real Madrid. De Spanjaard was hard onderweg naar Bayern München, maar De Koninklijke kapen de deal.

Volgens onder meer het plaatselijke Marca gaat Kepa op huurbasis voor Real spelen. Bayern was lange tijd geïnteresseerd in Kepa na het vertrek van Yann Sommer, maar lijkt mis te tasten. Kepa werd in het verleden al aan Real gelinkt en kon destijds naar Spanje, maar koos ervoor dat niet te doen.

Courtois raakte deze week zwaar geblesseerd en daarom moest Real met spoed op zoek naar een eerste doelman. Trainer Thomas Tuchel had hoogstpersoonlijk Kepa gebeld om hem te overtuigen, maar slaagde daar niet in. Real dacht ook aan Bounou van Sevilla, maar vanwege de Afrika Cup zou de speler een maand niet inzetbaar zijn voor De Koninklijke en dat schopte de club tegen het verkeerded been.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!