Transfernieuws

Slot: Zijn dicht bij de komst van een speler geweest die we graag wilden hebben

Slot: "Zijn dicht bij de komst van een speler geweest die we graag wilden hebben"

21-07-2023 16:54

Feyenoord heeft nét naast een speler gegrepen die ze heel graag wilden hebben, vertelt Arne Slot in gesprek met RTV Rijnmond. De speler in kwestie heeft volgens de trainer voor een andere club gekozen.

"We zijn heel dicht bij de komst van een speler geweest die we ontzettend graag wilden hebben", begint Slot voor de camera’s. De oefenmeester voegt daar een bijzonder detail aan toe. "Maar hij, of misschien is die keuze eerder voor hem gemaakt, heeft besloten voor een andere club te kiezen. Dat was ontzettend jammer."

Om welke speler het precies gaat is niet bekend. Wel is bekend dat Feyenoord enkele spelers op de korrel heeft gehad die al bij een andere club hebben getekend of die naar verwachting een transfer gaan maken. Dat zijn Sebastian Szymanski (Fenerbahçe), Ricardo Pepi (PSV) en Arnaut Danjuma (Everton).

Volgens 1908 gaat het in ieder geval niet om Luka Ivanušec. De Kroaat is in beeld als linksbuiten en zou dicht bij overgang naar De Kuip zijn. Volgens het medium is het nu wel aan de Rotterdammers om door te pakken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!