Driessen hekelt PSV: 'Krokodillentranen als een soort afleidingsmanoeuvre'

Driessen hekelt PSV: 'Krokodillentranen als een soort afleidingsmanoeuvre'

24 januari - 13:49 Laatste update: 14:53
Eredivisie 0 Reacties

Valentijn Driessen heeft de topper tussen PSV en Ajax (1-2) besproken. De journalist vindt dat er door de Eindhovenaren met 'krokodillentranen' wordt gereageerd op de veelbesproken tweede treffer van de Amsterdammers.

Driessen laat zijn licht schijnen over de wedstrijd. "Het was een hele slechte wedstrijd. Het was slaapverwekkend. Dat kwam eigenlijk doordat PSV te weing kwaliteit heeft. Ajax heeft de kwaliteiten die zij wel hebben niet tentoongespreid", luidt zijn verklaring.  

De journalist reageert vervolgens op het moment voorafgaand aan de tweede Ajax goal, of de bal wel of niet over de zijlijn was geweest. "Grensrechter Hessel Steegstra vond van niet. Die liet doorspelen en daaruit kwam vervolgens de goal van Mazraoui. Er zijn een hoop krokodillentranen in Eindhoven over dit moment."

Volgens Driessen was het moment van Daley Blind niet dé directe aanleiding voor de treffer. "Er gaan daarna nog drie of vier balcontacten vooraf voordat Mazraoui scoort. PSV had vervolgens nog bijna een half uur. Dan kan je je niet achter dat ene moment verschuilen. Dat doen ze allemaal in Eindhoven. Maar dat is een soort afleidingsmanoeuvre."

PSV-trainer Roger Schmidt schreeuwde emotioneel naar de vierde man 'Geef de titel maar aan Ajax!', nadat de treffer door de VAR was goedgekeurd. "Dat zijn emoties en frustraties. Hij had naar eigen zeggen duidelijk gezien dat hij over de lijn was. Maar is dat objectief?", plaatst Driessen zijn vraagtekens bij de opmerking van de oefenmeester. "De spelregels zijn nou eenmaal zo en daar heb je je aan te houden", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie