Transfernieuws

'Tottenham Hotspur heeft genoeg gezien en licht koopoptie op Danjuma niet'

'Tottenham Hotspur heeft genoeg gezien en licht koopoptie op Danjuma niet'

31-05-2023 14:32

Tottenham Hotspur gaat de koopoptie op Arnaut Danjuma niet lichten, meldt transferexpert Fabrizio Romano. Dat betekent dat de Oranje-international normaal gesproken terugkeert bij Villarreal CF, waar hij naar verwachting niet lang zal blijven.

Tottenham wist Danjuma afgelopen winter op het laatste moment voor de neus weg te kapen van Everton. De Londenaren wisten daarbij een afkoopsom van rond de dertig miljoen euro af te dwingen, maar gaan die volgens Romano niet lichten.

Dat betekent dat Danjuma terugkeert naar Villarreal, maar lang hoeft hij daar niet te blijven. Naar verluidt is er veel interesse vanuit Europa in de aanvaller. Clubs uit de Premier League, Bundesliga en Ligue 1 hebben het management van de Oranje-international al benaderd.

Het avontuur van Danjuma in de Premier League is niet geworden wat het moest zijn. De aanvaller kwam in totaal maar tot 198 minuten en werd voor de verkeerde positie gehaald. Voormalig Spurs-trainer Antonio Conte vond het maar vreemd dat hij als tien niet goed was, terwijl hij van nature een buitenspeler is.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!