Transfernieuws

'Management van AZ-talent 'luistert naar zeker tien clubs', waaronder Benfica'

'Management van AZ-talent 'luistert naar zeker tien clubs', waaronder Benfica'

27-04-2023 09:54

Milos Kerkez heeft de nodige interesse gewekt van de Europese top, aldus Sebastijan Kerkez, vader en zaakwaarnemer van de linksback van AZ. Met het Benfica van Roger Schmidt is zelfs al een gesprek geweest.

Volgens de vader van Kerkez is er interesse vanuit Engeland, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland en Frankrijk. "We hebben alleen nog verkennende gesprekken met clubs gevoerd met clubs, maar  hebben nog met geen enkele club over contractvoorwaarden gesproken",begint hij in gesprek met M4 Sport. Benfica is één van die clubs. "Benfica zou een prachtige club voor hem zijn. Ik heb met hen gesproken, maar ik luister ook naar de plannen van nog zeker tien clubs."

"We willen een of twee clubs uitkiezen en daarmee goed in gesprek gaan, maar we zijn hier bij AZ ook heel gelukkig", vervolgt de vader van Kerkez. Een vertrek bij AZ lijkt onvermijdelijk, maar vader en zoon bijken een ander beeld van de toekomstige club te hebben."We willen iets anders. Ik zou voor Engeland gaan, Milos wil naar Spanje."

AZ kan een flink bedrag voor Kerkez vragen. De verdediger ligt nog tot 2026 vast in Alkmaar en volgens Transfermarkt.com wordt zijn transferwaarde momenteel op tien miljoen euro geschat. De Europese campagne van AZ zal ook nog eens bij kunnen dragen aan een flinke transfersom.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!