Nieuws

VN TV-gids: PSV en Ajax strijden om plek twee en topaffiches in Spanje en Italië

VN TV-gids: PSV en Ajax strijden om plek twee en topaffiches in Spanje en Italië

23-04-2023 07:24 Laatste update: 08:13

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

PSVAjax
In de Eredivisie staat een ware topper op het programma. PSV ontvangt thuis Ajax in de strijd om plek twee. Beide ploegen staan momenteel op 62 punten, maar door het betere doelsaldo van Ajax is er in Eindhoven alles aan gelegen om zondagmiddag de drie punten te pakken. De Eindhovenaren verloren dit seizoen nog geen wedstrijd van de traditionele top drie en zijn er op gebrand om deze statistiek in leven te houden. Eerder dit seizoen won PSV met 1-2 in de Johan Cruijff ArenA, maar de afgelopen drie thuiswedstrijden tegen Ajax wist PSV niet winnend af te sluiten.

De aftrap in het Philips Stadion is om 14.30 uur live op ESPN

FC BarcelonaAtlético Madrid
Barcelona neemt het in eigen huis op tegen nummer drie Atlético. De Catalanen hebben momenteel een voorsprong van acht punten op nummer twee Real Madrid en zijn hard op weg om kampioen te worden in Spanje. Atlético kan bij een overwinning het gat naar Real verkleinen naar slechts twee punten waardoor er voor beide ploegen alles aan gelegen is om de overwinning uit het vuur te slepen.

De aftrap van de wedstrijd is om 16.15 uur live op Ziggo Sport

JuventusSSC Napoli
In Italië staat er ook een topwedstijd van formaat op het programma. De Oude Dame neemt het op tegen de aanstaande kampioen uit Napels. Het gat tussen beide ploegen is maar liefst zestien punten. Het kampioenschap zit er dus niet meer in, maar Juventus is nog wel in een hevige strijd om de Champions League-plekken verwikkeld. De ploeg van Massimiliano Allegri is de laatste weken goed in vorm en het Napoli van Luciano Spalleti is juist kwakkelend bezig nu de finishstreep in zicht komt. Alle ingrediënten voor een topwedstrijd zijn er aanwezig in Italië.

De aftrap van de wedstijd is om 20.45 uur live op Ziggo Sport

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!