Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Feyenoord en Roma: Slot met zelfde elf, Wijnaldum begint

Vermoedelijke opstelling Feyenoord en Roma: Slot met zelfde elf, Wijnaldum begint

20-04-2023 08:21 Laatste update: 08:23

Feyenoord gaat vermoedelijk met dezelfde elf namen beginnen tegen AS Roma als in De Kuip vorige week donderdag, meldt het Algemeen Dagblad. Dat betekent dat Arne Slot één wijziging doorvoert ten opzichte van het duel met SC Cambuur Leeuwarden afgelopen zondag.

De Rotterdammers wonnen zondag in Leeuwarden met 0-3 van Cambuur. Dat deed Feyenoord met Igor Paixao in de basis op rechtsbuiten. De Braziliaan moet tegen Roma vermoedelijk weer genoegen nemen met een plek op de bank. Slot geeft Alireza Jahanbakhsh het vertrouwen op rechtsbuiten. De Iraniër was tegen de Friezen niet helemaal fit, maar zal in Roma het aanvalstrio vormen met Santiago Gimenez en Oussama Idrissi.

De achterhoede wordt na het rentree van Justin Bijlow onder de lat weer gevormd door de sluitpost, Lutsharel Geertruida op rechtsback, Gernot Trauner en David Hancko in het centrum en Quilindschy Hartman op links. Het middenrif bestaat zoals gewoonlijk uit Orkun Kökçü, Mats Wieffer en Sebastian Szymanski.

AS Roma

Bij AS Roma is het nog steeds de vraag of Tammy Abraham en Paulo Dybala aan de aftrap kunnen verschijnen. De kans dat de Engelse spits in de punt zal beginnen is groter dan dat de Argentijn mee zal doen. Beide spelers trainen sinds kort weer mee, maar Abraham kwam dit weekend al in actie tegen Udinese. Georginio Wijnaldum wordt in ieder geval in de basis verwacht. De middenvelder startte vorige week donderdag niet, maar tegen Udinese mocht hij wel beginnen.

Vermoedelijke opstellingen:

Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökcü; Idrissi, Gimenez. Jahanbakhsh.
AS Roma: Patricio; Ibanez, Smalling, Mancini, Zalewski, Spinazzola; Cristante, Matic; Wijnaldum, Abraham, Pellegrini.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!