Nieuws

'Geblesseerd uitgevallen Trauner keert uit voorzorg vervroegd terug bij Feyenoord'

'Geblesseerd uitgevallen Trauner keert uit voorzorg vervroegd terug bij Feyenoord'

27-03-2023 20:18

Gernot Trauner is uit voorzorg teruggekeerd in Rotterdam tijdens de interlandperiode, meldt 1908.nl. De Feyenoorder kwam niet ongeschonden uit de strijd tussen Oostenrijk en Azerbeidzjan.

Oostenrijk speelde vrijdagavond de eerste wedstrijd in de EK-kwalificatie in eigen huis tegen Azerbeidjan. Trauner begon dat duel in de basis, maar de verdediger moest de strijd vroegtijdig staken. Oostenrijk won het duel uiteindelijk met 4-1.

Naderhand reageerde bondscoach Ralf Ragnick op het uitvallen van de stopper. "Het gaat uiteindelijk bij Gernot om de pijngrens. We zullen zien hoe het verder gaat. Deze beslissing zullen we snel nemen."

Trauner bleek uiteindelijk niet fit genoeg om tegen Estland in actie te komen maandagavond, waardoor de centrumverdediger terugkeerde naar Rotterdam. Feyenoord zag eerder Lutsharel Geertruida al terugkeren van een blessure, nadat de verdediger uitviel bij zijn Oranje-debuut tegen Frankrijk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!