Nieuws

'Defensieve zorgen nemen toe bij Feyenoord: Trauner twijfelgeval bij Oostenrijk'

'Defensieve zorgen nemen toe bij Feyenoord: Trauner twijfelgeval bij Oostenrijk'

26 maart - 20:48 Laatste update: 20:54
6

Gernot Trauner ervaart pijntjes bij de nationale ploeg van Oostenrijk. De verdediger is een vraagteken voor het duel met Estland, stelt bondscoach Ralf Rangnick.

Trauner stond lang aan de kant bij Feyenoord wegens een meniscusblessure, waar hij in de belangrijke week met de wedstrijden tegen Shakhtar Donetsk en Ajax weer volledig van hersteld leek te zijn. De Oostenrijker - die onlangs zijn contract verlengde in Rotterdam - startte twee keer in de basis en leek dan ook fit genoeg om de interlandperiode door te komen.

Trauner startte dan ook in de basis in de wedstrijd tegen Azerbeidzjan, maar moest voortijdig naar de kant. Dat had een reden, blijkt. "Het gaat uiteindelijk bij Marcel en Gernot om de pijngrens. We zullen zien of het bij een of bij beiden gaat. Ook deze beslissingen zullen we snel nemen", liet Rangnick los over Trauner en Marcel Sabitzer, geciteerd door Voetbal International.

Hoe ernstig de pijn van Trauner is, is niet bekend. Feit blijft wel dat Feyenoord met een scheef gezicht naar deze interlandperiode zal kijken. Lutsharel Geertruida – de andere optie rechts centraal in de verdediging – verliet ook vroegtijdig het veld tijdens de wedstrijd tussen Frankrijk en het Nederlands elftal. Een hamstringblessure was daar de oorzaak van.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie