Nieuws

'Kökçü weigerde hand van Tadic door eerdere steunactie voor Turkije en Syrië'

'Kökçü weigerde hand van Tadic door eerdere steunactie voor Turkije en Syrië'

21-03-2023 22:07
1

Orkun Kökçü schudde voorafgaand aan de Klassieker niet de hand van Dusan Tadic. Volgens Turkse media heeft het te maken met een eerdere actie waar de Ajax-captain niet aan deelnam.

Na de verschrikkelijke aardbevingen in Turkije en Syrië droegen alle aanvoerders in de Eredivisie een speciale band met daarop 'Pray for Turkey and Syria'. Alle aanvoerders deden mee met de actie, behalve Tadic. Volgens Fanatik is Kökçü, Turks international, dat niet vergeten en is dat ook de reden dat er voorafgaand aan de Klassieker geen handen werden gegeven.

Na afloop werd er al snel gespeculeerd over de situatie tussen de aanvoerders van Ajax en Feyenoord. Kökçü haalde na het gewonnen duel keihard uit richting Ajax, iets wat ook de aanleiding kan zijn. "Ik was er persoonlijk wel een beetje klaar mee, dat ze heel de tijd praten voor de wedstrijden en denken dat ze altijd de beste zijn. Geen woorden maar daden, dat is Feyenoord en dat hebben we vandaag ook weer laten zien", reageerde hij na afloop van de Klassieker.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!