Nieuws

Tannane kreeg zonder pardon meteen geel: 'Ben Tannane hè, krijg ze altijd tegen'

Tannane kreeg zonder pardon meteen geel: 'Ben Tannane hè, krijg ze altijd tegen'

05-03-2023 23:32
1

Oussama Tannane is niet te spreken over de manier van fluiten van scheidsrechter Jochem Kamphuis. De NEC'er moest de ene na de andere schop verwerken in de competitiewedstrijd tegen Ajax, maar toen hij zelf over de schreef ging, kreeg hij meteen een gele kaart. Volgens Tannane heeft dat te maken met zijn reputatie.

"Ik draaide weg en hij zet zijn ellenboog op mijn hoofd. Iedereen die zag het en ik heb ook wat berichtjes gehad, maar ja…" De middenvelder komt voor de camera's van ESPN zelf tot de conclusie dat Álvarez het expres deed. Of de scheidsrechter hier iets anders had moeten doen? "Ik ben Tannane, hè. Dus ik krijg ze altijd tegen. Ik ben het gewend. Kijk zelf maar. Ik hoef niets meer te zeggen. Zoals ik zeg: ik blijf Tannane en ik loop altijd een beetje achter."

Hij stelt zich vooraf nog te hebben willen inhouden en met Kamphuis te hebben gesproken. "Ik zei dat ik hoopte dat het vandaag niet alleen Ajax werd. Volgens mij was er in de wedstrijd bij een overtreding niks aan de hand en toen heb ik dat herhaald. Toen zei die: als dat bij jou gebeurt, fluit ik ook. We hadden een goed gesprek, maar ik vond het heel jammer. Ik heb zoveel overtredingen gehad en dan maak ik er een en krijg ik gelijk geel."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!