Nieuws

Van de Ven staat open voor transfer: 'Premier League is ook een droom van mij'

Van de Ven staat open voor transfer: 'Premier League is ook een droom van mij'

28-02-2023 13:52

Micky van de Ven maakt een stormachtige ontwikkeling door bij VfL Wolfsburg. De verdediger is een vaste basisspeler bij de Bundesliga-club en droomt stiekem al van een transfer naar de absolute top.

Van de Ven kwam dit seizoen in alle 22 wedstrijden in de Bundesliga in actie en miste nog geen minuut. De van Volendam overgekomen verdediger denkt stiekem al aan een volgende stap in zijn carrière. "Als er ooit een echt goede ploeg uit Spanje of Engeland komt, dan ga ik erover nadenken", aldus de linkspoot tegenover het Duitse persbureau dpa. "Het was altijd een droom van mij om in de Bundesliga te spelen. In de Premier League spelen is ook een droom van mij. Deze competities zijn geweldig."

Ook de nieuwe sportdirecteur Marcel Schäfer is onder de indruk van de international van Jong Oranje. "Micky heeft een groot potentieel. Als hij elke dag aan zichzelf blijft werken en dezelfde inzet toont, dan heeft hij een grote toekomst voor zich", aldus de directeur. "Als een jonge speler heeft hij geen seconde heeft gemist in het Bundesliga-seizoen, dat is buitengewoon."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!