Transfernieuws

'Strijd om Ounahi gestreden: middenvelder kiest voor move naar Franse topclub'

'Strijd om Ounahi gestreden: middenvelder kiest voor move naar Franse topclub'

27-01-2023 17:28

Azzedine Ounahi is dicht bij een overgang naar Olympique Marseille. Volgens Fabrizio Romano staan alleen de persoonlijke voorwaarden een transfer nog in de weg.

Volgens de Italiaanse transferexpert hebben Angers en Olympique Marseille een overeenstemming bereikt over een transfersom van tien miljoen euro. Dat is een schijntje van de bedragen die kort na zijn prestaties op het WK in de media werden genoemd. Wanneer er een persoonlijk akkoord wordt bereikt, is de transfer een kwestie van tijd.

Ounahi maakte afgelopen zomer furore op het WK met Marokko. De creatieve middenvelder was een plaag voor de landen die de Leeuwen van de Atlas op weg naar de halve finale troffen, wat de Europese topclubs niet onopgemerkt was gebleven. Ounahi stond namelijk ook in de belangstelling van Leicester City en Napoli, maar lijkt er nu voor te kiezen om in Frankrijk te blijven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!