Nieuws

Jans weigert te praten over titel met Twente: 'In bed, dan kun je dromen'

Jans weigert te praten over titel met Twente: 'In bed, dan kun je dromen'

25-01-2023 07:01

Ron Jans weigert FC Twente een serieuze titelkandidaat te noemen. De trainer van de Tukkers benadrukt wel hoe belangrijk het is geweest dat ze nagenoeg met dezelfde groep door konden deze zomer.

Ondanks dat Twente vierde staat met maar vier punten minder dan koploper Feyenoord, is er geen sprake van titelkoorts in Enschede. "Als het goed is, ga je iedere dag naar bed om te slapen. Dan kun je dromen", aldus Jans tegenover de NOS.

Jans ziet wel dat de werkwijze van technisch directeur Jan Streuer sportief zijn vruchten afwerpt. "We hebben heel goed kunnen voortborduren op wat we hadden. Er is weinig veranderd, behalve dat er wat jonge jongens bij zijn gekomen. Dat betaalt zich nu echt uit."

Zo liet Twente Ramiz Zerrouki niet naar Feyenoord vertrekken, terwijl ook een eventuele transfer van Mees Hilgers naar Ajax, PSV of de Rotterdammers niet aan de orde is. Ondertussen past elke speler zich steeds beter aan bij de Tukkers. "Iedereen weet wat-ie moet doen. Hoe we spelen, past steeds meer bij iedere speler."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!