Nieuws

'Feyenoord oriënteert zich op transfermarkt en start zoektocht naar aanvaller'

'Feyenoord oriënteert zich op transfermarkt en start zoektocht naar aanvaller'

23 januari - 11:23 Laatste update: 11:30
0

De kans bestaat dat Feyenoord nog niet uit is gewinkeld deze transferperiode. Volgens 1908.nl overwegen de Rotterdammers om de voorhoede een impuls te geven.

Met Javairô Dilrosun, Patrik Wålemark, Igor Paixão, Oussama Idrissi, Alireza Jahanbakhsh heeft Feyenoord genoeg 'echte' buitenspelers in de selectie, maar ook zondag in de Klassieker werd weer duidelijk dat het moeilijk tot het creëren van kansen komt. Daar wil de club met een nieuwe aanwinst wellicht verandering in brengen.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde medium vallen er verschillende namen binnen de muren van De Kuip, maar is er nog geen concrete toenadering tot één van deze spelers gezocht. Naar verluidt wordt er gezocht naar 'een onvoorspelbare vleugelspeler die zijn tegenstander aan beide kanten kan passeren in één tegen één situaties. De buitenspeler moet een goede dribbel bezitten, naar binnen kunnen snijden en een potentiële basiskracht zijn'.

Of het om huren of kopen gaat, is nog maar de vraag. Feyenoord wil alleen toeslaan als het technisch en financieel verantwoord is om het te doen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie