Transfernieuws

'Feyenoord-target Piątkowski ontbreekt bij Salzburg wegens transferperikelen'

'Feyenoord-target Piątkowski ontbreekt bij Salzburg wegens transferperikelen'

13-01-2023 18:14

Kamil Piątkowski is niet opgenomen in de wedstrijdselectie van Red Bull Salzburg voor het oefenduel met FC Bayern München. De Poolse verdediger staat op het lijstje van Feyenoord en zou ontbreken wegens de transferperikelen rondom de speler.

Die Roten Bullen spelen vrijdagavond om 18.00 uur tegen Bayern in een oefenduel. Daley Blind is aan de kant van Der Rekordmeister wél van de partij. Het werd deze week duidelijk dat Feyenoord zich officieel heeft gemeld voor Piątkowski. Dat heeft onder meer te maken met de blessure van Gernot Trauner: het is de verwachting dat de Oostenrijker het gehele seizoen aan zich voorbij moet laten gaan.

Feyenoord is in contact met Piątkowski, maar kan nog niet van een akkoord spreken. Leicester City toonde de afgelopen tijd ook belangstelling voor de mandekker. De verdediger arriveerde in 2021 bij Red Bull Salzburg, de Oostenrijkers betaalden ongeveer vijf miljoen euro aan het Poolse Rakow voor zijn diensten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!