Nieuws

Jans ziet belangrijke speler terugkeren: 'Hij kan alleen nog niet starten'

Jans ziet belangrijke speler terugkeren: 'Hij kan alleen nog niet starten'

5 januari - 17:12
1

Trainer Ron Jans kan met de hervatting van de Eredivisie weer over Joshua Brenet beschikken. De rechtsback keert terug van een liesblessure en lijkt net op tijd van waarde te kunnen zijn voor FC Twente

Jans reageert tegenovere de camera van 1Twente Enschede. "Hij is fit genoeg om bij de wedstrijdselectie te zitten, dat is mooi", stelt Jans over de rechtsback. "Het aantal minuten is ook afhankelijk van de wedstrijd. Negentig minuten zit er nog niet in. Het mooiste zou zijn als hij zou kunnen starten, maar dat zit er nog niet in", meent de trainer.

Met de terugkeer van Brenet lijkt de rechtsbackpositie van Twente weer ingevuld. Op de linksbackpositie moet Ajax-huurling Anass Salah-Eddine concurrentie van de onlangs aangetrokken Alfons Sampsted. Jans is tevreden met wat hij tot nu toe van de IJslandse versterking ziet. "Het is echt een frisse, heel positieve jongen die heel makkelijk loopt. Hij is heel leergierig en professioneel. Hij heeft in de eerste week een goede indruk gemaakt", besluit Jans. Of Salah-Eddine of Sampsted vrijdag in de basis staat, is nog onduidelijk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie