Transfernieuws

Al-Nassr-voorzitter wuift Ronaldo-geruchten weg: 'De media verspreiden leugens'

Al-Nassr-voorzitter wuift Ronaldo-geruchten weg: 'De media verspreiden leugens'

27-12-2022 12:47
1

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat de toekomst van Cristiano Ronaldo in Saudi-Arabië ligt. De voorzitter van Al-Nassr, Musli Al-Muammar, beticht de media van leugens.

Naar verluidt is de club druk bezig om Ronaldo naar het Midden-Oosten te halen. Voor de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar zou een contract tot medio 2030 klaarliggen. De eerste 2,5 jaar zou Ronaldo als speler verbonden zijn aan Al-Nassr, waarna hij vervolgens als ambassadeur het WK van 2030 moet binnenhalen.

Van die verhalen is volgens Al-Muammar weinig waar. "Het meeste van wat er in de media is geschreven en gezegd is een leugen", liet de preses zich ontvallen tegen verslaggevers na het 2-2 gelijkspel van Al-Nassr tegen Al-Hilal. Na het horen van de vraag over Ronaldo had Al-Muammar echter zichtbare moeite om een glimlach te onderdrukken.

Na zijn contractontbinding bij Manchester United heeft de 37-jarige spits zijn handen vrij voor een nieuwe uitdaging. Interesse van Europese topclubs blijft voorlopig uit, waardoor een transfer naar de zandbak de meest logische vervolgstap lijkt voor de international.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!