Nieuws

'Pavard in de belangstelling van Barcelona, rechtsback wil zelf ook een transfer'

'Pavard in de belangstelling van Barcelona, rechtsback wil zelf ook een transfer'

22-12-2022 15:36 Laatste update: 16:19

Benjamin Pavard staat nadrukkelijk in de belangstelling van FC Barcelona. Dat onthulde Joan Laporta, de voorzitter van de Catalaanse club, in een uitgebreid interview met Barça TV. De Fransman heeft bij Bayern München een contract tot medio 2024.

Eerder deze maand werd al bekend dat Bayern graag van Pavard af zou willen, omdat ze meer geloven in de kwaliteiten van Noussair Mazraoui. Ook de rechtsback zelf heeft zijn zinnen gezet op een vertrek. Laporta lijkt daarom goed geïnformeerd te zijn. "Hij is inderdaad een optie voor ons. Zijn contract loopt in 2024 af en hij wil graag vertrekken."

Het is desondanks niet vanzelfsprekend dat Barça deze winter al een transfer in werking wil stellen. "We hebben in de zomer al genoeg gedaan. Op dit moment hebben we nog geen indicatie om aan de slag te moeten", aldus Laporta.

Hij ging ook nog even in op de situatie rondom Lionel Messi. De kersverse wereldkampioen verlengt naar alle waarschijnlijkheid zijn contract bij Paris Saint-Germain. "Ik zou heel graag willen dat hij bij ons terugkeert, maar we kunnen de fans geen valse hoop geven."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!