Nieuws

Ten Hag sluit transfervrij PSG-vertrek Rashford uit: 'Wij hebben de controle'

Ten Hag sluit transfervrij PSG-vertrek Rashford uit: 'Wij hebben de controle'

11-12-2022 11:27

Marcus Rashford zal voorlopig niet transfervrij naar Paris Saint-Germain vertrekken. Erik ten Hag heeft benadrukt dat Manchester United de optie in zijn contract gaat lichten, net als bij Diogo Dalot.

Zowel Rashford als Dalot hebben een aflopend contract bij Manchester United, maar de fans hoeven zich geen zorgen te maken over een transfervrije uittocht. "We zijn met ze in gesprek om hun contracten te verlengen", aldus Ten Hag. "Wij hebben in ieder geval de controle, want we hebben een optie op alle spelers en we zullen die optie lichten."

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain-voorzitter Nasser Al-Khelaifi hield recent tegenover Sky Sports allesbehalve zijn kaken op elkaar over Rashford. De voorzitter noemde de Engelsman 'een geweldige speler'. "En gratis? Als Rashford gratis is, dan gaat iedere club achter hem aan. Geen twijfel mogelijk."

"We winden er geen doekjes om: we hebben met elkaar gesproken", vervolgde de voorzitter van PSG. "Er was interesse, maar het was niet het juiste moment voor beide partijen. Misschien in de zomer, waarom niet? Als hij transfervrij wordt, dan mogen wij met hem in gesprek gaan (vanaf 1 januari, red.)."

Dat lijkt voorlopig dus niet te gebeuren. Als Manchester United de optie in zijn contract licht, staat Rashford weer onder contract bij The Mancunians tot medio 2024.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!