Nieuws

Batshuayi krijgt lachers op zijn hand door delen van ludieke video op Twitter

Batshuayi krijgt lachers op zijn hand door delen van ludieke video op Twitter

11-11-2022 09:43 Laatste update: 09:53

Michy Batshuayi zal afgelopen donderdag met een flinke grijns achter zijn telefoon hebben gezeten toen hij hoorde dat hij onderdeel uitmaakt van de WK-selectie van België. Vrijdagochtend liet hij ook zijn volgers grijnzen, met een ludiek filmpje op Twitter.

Batshuayi maakte ook onderdeel uit van de groep van bondscoach Roberto Martinez die in 2018 de halve finale van het wereldkampioenschap behaalde. Dat ging niet zonder slag of stoot, ook niet voor de spits. In de wedstrijd om de bronzen plak tegen Engeland schoot hij de bal na een doelpunt van Adnan Januzaj hard tegen de paal. Het resultaat: een harde kaats in zijn gezicht.

Op zijn Twitteraccount haalt Batshuayi het moment op ludieke wijze aan. 'Het WK is de ultieme mogelijkheid om je aan de wereld te laten zien', met het moment van hierboven bijgevoegd. De spits van Fenerbahçe maakt zelfs kans op minuten tijdens het toernooi. Het meespelen van spits Romelu Lukaku is nog uiterst onzeker. België zit in de poule met Kroatië, Canada en Marokko.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!