Nieuws

Schreuder maakt zich geen zorgen: 'Kregen genoeg mogelijkheden om de 2-0 te maken'

Schreuder maakt zich geen zorgen: 'Kregen genoeg mogelijkheden om de 2-0 te maken'

01-10-2022 23:21

Ajax-trainer Alfred Schreuder raakt niet in de war na het gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. De Amsterdammers kwamen in de Johan Cruijff Arena niet verder dan 1-1 en lieten de koppositie liggen.

Schreuder begon met een aantal verrassende namen. Florian Grillitsch en Lucas Ocampos verschenen aan de aftrap, ten koste van Edson Álvarez en Steven Bergwijn. "Ik denk dat als ik de opstelling bekijk, dat ik het zo weer zou doen. Als je naar de wedstrijd kijkt, moet je gewoon winnen. Het was geen goede wedstrijd, maar de 2-0 zat er eerder aan te komen dan de 1-1. Ik had niet het gevoel dat Go Ahead aan het aandringen was", reageert Schreuder bij ESPN.

Schreuder blijft rustig ondanks het tegenvallende resultaat. "Waarom moet ik nerveus zijn? Ik analyseer deze wedstrijd. Het zat helemaal niet in deze wedstrijd dat het 1-1 zou worden. In de tweede helft kregen we genoeg mogelijkheden om de 2-0 te maken, dat vergeten we gewoon. Ik ben het ermee eens dat het geen goede wedstrijd was, maar wij hadden de 2-0 moeten maken. Ik vind dat we beter moeten spelen, dat is duidelijk."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!