Nieuws

Rüdiger: 'Tijdens het barbecueën hoorde ik de deurbel en stond Ancelotti voor me'

Rüdiger: 'Tijdens het barbecueën hoorde ik de deurbel en stond Ancelotti voor me'

20-09-2022 16:00

Antonio Rüdiger noemt het groter dan een droom om voor Real Madrid uit te komen. De Duitse verdediger kwam deze zomer over van Chelsea en zat binnen een paar uur al met zijn gezin te barbecueën met Madrid-trainer Carlo Ancelotti.

Na een succesvolle periode bij Cheslsea ruilde Rüdiger de Premier League in voor LaLiga. In gesprek met Dario AS vertelde de Duitser dat spelen in Engeland een droom was, maar dat Real Madrid van een ander niveau is. "Real Madrid was een fantasie, iets groters, maar niet realistisch genoeg voor mij. Dat realiseerde ik me pas nadat ik verhuisd was. Toen zat ik ineens in mijn huis en ik kon het niet geloven, het was een mooi gevoel. Dan de ontmoeting met Ancelotti en mijn presentatie een dag later... Ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou meemaken!"

Bij De Konklijke kreeg Rüdiger te maken met Ancelotti. De Italiaan kan in de ogen van de boomlange verdediger niet meer stuk. "Ik was nog maar een paar uur met mijn gezin in ons nieuwe huis, we waren aan het barbecueën, tot plots de deurbel ging. Ik opende het en Carlo Ancelotti stond voor me", begon Rüdiger. "Hij zat bij ons aan tafel, at met ons en ontmoette mijn familie. Heel normaal, heel dichtbij. Hij was twee uur, we praatten over alles. Ik zal eerlijk zijn, ik heb nog nooit zoiets meegemaakt, geen enkele coach heeft ooit zoiets voor mij gedaan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!