Interview

Benfica-coach met stomheid geslagen: 'Zag nog nooit zoiets in mijn hele leven'

Benfica-coach met stomheid geslagen: 'Zag nog nooit zoiets in mijn hele leven'

24-11-2021 09:55

Jorge Jesus is stomverbaasd na de misser van Haris Seferović bij FC Barcelona. De spits van Benfica kon zijn ploeg voor open doel naar de overwinning schieten, maar faalde. Daardoor bleef het 0-0 in Camp Nou.

Met nog één minuut aan blessuretijd op de klok kreeg Seferovic de bal aangespeeld. De Zwitser wist doelman Marc-André ter Stegen te omspelen, waarna hij de bal alleen nog maar in een leeg doel hoefde te werken. Dat lukte echter niet: Seferović schoot naast.

Benfica-trainer Jesus kan het na afloop nog steeds niet geloven. "Er was niet eens een keeper..." begint de Portugees voor de camera van Eleven Sports. "Ik ben nu dertig jaar coach, maar zoiets heb ik in mijn hele leven nog nooit gezien. Helaas overkwam het mij en Benfica tegen Barça."

Barcelona en Benfica zijn allebei nog in de race voor overwintering in de Champions League. Als de Portugezen winnen tegen Dinamo Kiev op de laatste speeldag, moet Barça hetzelfde doen bij Bayern München om door te stoten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!