Nieuws

Armenteros twijfelde niet na degradatie met Heracles: 'Zo kon ik niet eindigen'

Armenteros twijfelde niet na degradatie met Heracles: 'Zo kon ik niet eindigen'

19-08-2022 10:59 Laatste update: 10:59

Samuel Armenteros bleef Heracles Almelo trouw na de degradatie en kent een goede seizoenstart in de Keuken Kampioen Divisie. De 32-jarige aanvaller wist al drie keer het te vinden in de eerste twee speelrondes en staat met zijn club bovenaan op de ranglijst.

Op de vraag waarom hij met Heracles de KKD in is gegaan, is Armenteros duidelijk. "Ik was tien maanden gestopt met voetballen. Het vuurtje brandde niet meer", begint de Zweed in gesprek met Voetbal International. "Na een paar maanden miste ik het voetbal toch. Het vuurtje ging weer branden. Heracles bood me een kans, na tien maanden op het strand liggen. De honger kwam terug. Vervolgens is het seizoen gelopen zoals het gelopen is. We degradeerden en ik zag daarna geen andere optie dan hier te blijven."

"Na het seizoen ging ik op vakantie om mijn hoofd een beetje leeg te maken", vervolgt Armenteros. "Toen ik terugkwam, lag er al snel een akkoord met Heracles. Ik moet iets teruggeven aan de club. Ik ben met revanchegevoelens op vakantie gegaan, klaar om het goed te maken. Ik had ook andere opties, maar die heb ik nooit overwogen. Zo kon ik hier niet eindigen."

Heracles is het seizoen ijzersterk begonnen en hoopt die lijn door te zetten. "Wij hebben een doel en dat is duidelijk: promoveren. Ik weet waar ik voor op het veld sta. Dat is duidelijk voor iedereen", besluit Armenteros.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie