Nieuws

'Marokkaanse bond toont interesse in Ramzi: trainer mag van PSV mee naar WK'

'Marokkaanse bond toont interesse in Ramzi: trainer mag van PSV mee naar WK'

11-08-2022 15:58

De Marokkaanse voetbalbond wil Adil Ramzi toevoegen aan de nieuwe staf van de nationale ploeg. De trainer van Jong PSV moet bij Marokko assistent-bondscoach worden, maar daar heeft hij op dit moment geen oren naar.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Marokkaanse voetbalbond zette donderdagmiddag bondscoach Vahid Halilhodzic op straat. Een van de oorzaken zou zijn dat hij al een langere periode in de clinch ligt met sterspeler Hakim Ziyech. Naar verluidt is de Royal Moroccan Football Federation erg gecharmeerd van Ramzi. Aangezien hij net hoofdtrainer is geworden bij Jong PSV, ziet de Marokkaan een overstap naar zijn vaderland niet zitten.

Het ED meldt dat de ex-speler van PSV zijn avontuur in Eindhoven hoe dan ook wil afmaken. Het is desondanks niet uitgesloten dat Ramzi meegaat met Marokko naar het WK in Qatar. Hij zou in een andere rol veel ervaring op kunnen doen, die hij uiteindelijk mee kan nemen naar Eindhoven. Daarom wil PSV hem deze kans graag gunnen.

Onder leiding van Ramzi speelde Jong PSV afgelopen vrijdag in Tilburg met 1-1 gelijk tegen Willem II. Komende maandag speelt de beloftenploeg in Eindhoven tegen FC Dordrecht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!