Transfernieuws

'Feyenoord en Bournemouth onderhandelen in vergevorderd stadium over Senesi'

'Feyenoord en Bournemouth onderhandelen in vergevorderd stadium over Senesi'

06-08-2022 09:54

Marcos Senesi staat op het punt om naar Bournemouth AFC te verkassen. Dat meldt transferexpert Matteo Moretto via Twitter. De Premier League-promovendus onderhandelt momenteel met Feyenoord over de transfersom, in een vergevorderd stadium.

Bournemouth klopte begin deze week aan in Rotterdam en lijken nu haast te willen maken met de transfer. Dat komt wellicht door de sluimerende interesse van West Ham United. The Hammers zouden een vervanger willen halen voor de geblesseerde Nayef Aguerd en zouden bij Senesi zijn uitgekomen. Volgens Moretto verlangt Feyenoord zo’n vijftien miljoen euro inclusief bonussen.

Dat zou betekenen dat Senesi Feyenoord na drie jaar gaat verlaten. De Argentijn streek in de zomer van 2019 neer nadat hij zijn oude liefde San Lorenzo inruilde voor een overstap naar Nederland. In totaal kwam de linkspoot al tot tachtig duels in de Eredivisie, waarin hij zes keer het net wist te vinden. Vooral in het laatste seizoen maakte de Argentijns-international indruk, samen met Gernot Trauner.

Mocht Senesi vertrekken, dan staat er mogelijk al een opvolger klaar. Dávid Hancko moet de nieuwe stopper worden, weet 1908.nl. Ook hebben de Rotterdammers al een stand-in gehaald: Jacub Rasmussen kwam over van ACF Fiorentina.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!