Breaking news

'Feyenoord zoekt vervanger Aursnes en meldt zich voor middenvelder van Twente'

'Feyenoord zoekt vervanger Aursnes en meldt zich voor middenvelder van Twente'

01-08-2022 06:44
6

Feyenoord zal binnenkort afscheid nemen van Fredrik Aursnes en heeft de beoogde opvolger van de middenvelder al in het vizier. Ramiz Zerrouki beleefde een uitstekend seizoen bij FC Twente en de Rotterdamse club heeft zich inmiddels gemeld voor de Algerijnse international.

Dat meldt De Telegraaf. Zerrouki ligt nog tot 2024 vast bij De Tukkers en zal wel het nodige moeten kosten: de krant schrijft van een prijs van drie à vier miljoen euro. Zerrouki verliet de jeugdopleiding van Ajax in 2015 om bij Twente aan de slag te gaan, maar hikte in het begin lang tegen het eerste elftal aan. Onder trainer Gonzalo Garcia kwam Zerrouki tot slechts zeven speelminuten in het seizoen 2020/2021. 

Trainer Ron Jans had met zijn komst echter wel oog voor de Algerijn en de middenvelder floreerde het afgelopen seizoen. Zerrouki heeft inmiddels zestien interlands op zijn naam staan en scoorde het afgelopen seizoen vier keer. Aursnes staat nadrukkelijk in de belangstelling van Benfica. De Portugese topclub, waar trainer Roger Schmidt sinds kort aan het roer staat, zou vijftien miljoen euro overhebben voor de Noor van Feyenoord. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s