Transfernieuws

'Napoli klopt aan bij Chelsea voor mogelijke overname van veelbesproken doelman'

'Napoli klopt aan bij Chelsea voor mogelijke overname van veelbesproken doelman'

30-07-2022 16:29

SSC Napoli lijkt steeds meer te trekken aan Kepa Arrizabalaga. De veelbesproken doelman van Chelsea FC lijkt onderweg naar de uitgang bij The Blues en de Napolitaanse club wil de sluitpost graag een seizoen huren. 

Dat meldt transferexpert Gianluca Di Marzio. Napoli nam onlangs afscheid van David Ospina, die transfervrij naar het Saoedische All-Nassr Riad vertrok. De Italiaanse club is op zoek naar een vervanger en ziet in Kepa de juiste versterking. De Spaanse doelman is in Londen tweede keus achter Edouard Mendy en lijkt toe aan een nieuw avontuur. Chelsea is bereid de sluitpost te laten gaan en is volgens Di Marzio zelfs bereid driekwart van het salaris te blijven doorbetalen met een eventuele huuroverstap. 

Kepa arriveerde in 2018 bij The Blues voor een absoluut recordbedrag van tachtig miljoen euro, waarmee hij nog steeds de duurste keeper aller tijden is. De Spanjaard werd echter wereldnieuws toen hij weigerde te worden gewisseld door Maurizio Sarri in 2019. De Italiaanse manager was vloekend en tierend langs de zijlijn te zien toen Kepa weigerde naar de kant te gaan. De doelman ligt tot 2025 vast bij Chelsea. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!