Transfernieuws

'Lingard heeft de keuze uit twee Premier League-clubs: middenvelder beslist snel'

'Lingard heeft de keuze uit twee Premier League-clubs: middenvelder beslist snel'

20-07-2022 11:20

Erik ten Hag heeft hem niet nodig, maar Jesse Lingard staat er goed op in de Premier League. Het ‘kind van Manchester United’ is vriendelijk verzocht om bij de club te vertrekken, maar hoeft zijn geboorteland niet te verlaten. West Ham en Nottingham Forest hopen op de aanvallende middenvelder.

Dat meldt Fabrizio Romano. Lingard heeft de keuze uit West Ham en Nottingham Forest. Bij eerstgenoemde club heeft de zesvoudig Engels international een verleden. Twee seizoenen werd hij voor een half jaar uitgeleend door United aan The Hammers, waar hij furore maakte met negen doelpunten in zestien wedstrijden.

Premier Leauge-promovendus Nottingham hoopt ook nog altijd op de diensten van Lingard. De winnaar van ‘de meest lucratieve wedstrijd ter wereld’ deed met Omar Richards (Bayern München, 8,5 miljoen), Giulian Biancone (Troyes, 10 miljoen), Moussa Niakhaté (FSV Mainz 05, 10 miljoen), Neco Williams (Liverpool, 20 miljoen) en Taiwo Awoniyi (Union Berlin, 20 miljoen) al de nodige aankopen. Daar moet de Engelse middenvelder zich bijvoegen.

Naar verwachting van de Italiaanse transferexpert zal Lingard snel een beslissing nemen over zijn toekomst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!