Transfernieuws

'De Ligt duwt Richards naar uitgang bij Bayern: miljoenentransfer naar Engeland'

'De Ligt duwt Richards naar uitgang bij Bayern: miljoenentransfer naar Engeland'

20-07-2022 07:21

Chris Richards is op weg naar de uitgang bij Bayern München. De 22-jarige centrumverdediger heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Crystal Palace, melden zowel BILD als Sky Sport Deutschland.

Dinsdag presenteerde Der Rekordmeister Matthijs de Ligt als de nieuwste topaankoop. De Nederlander kwam voor maximaal tachtig miljoen euro over van Juventus. Die transfer lijkt gevolgen te hebben voor de Amerikaanse mandekker. Crystal Palace is bereid om een bedrag van vijftien miljoen euro neer te tellen voor Richards. Door middel van bonussen kan het bedrag nog eens met vijf miljoen euro oplopen.

Richards is inmiddels persoonlijk rond met Crystal Palaca van manager Patrick Vieira. Hij ondertekent bij The Eagles een contract voor vijf jaar. De zesvoudig international van de Verenigde Staten speelde in totaal tien optredens in de hoofdmacht van Bayern München. De afgelopen twee seizoenen werd hij verhuurd aan TSG Hoffeneheim, waar hij in totaal 34 keer voor in actie kwam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!